Одним із найпопулярніших інструментів для учнів є інтерактивна дошка. Вони поступово стають на замыну класичним грифельним дошкам, де можна писати крейдою чи маркером. Інша назва подібного девайсу – смарт-панель. Вона представлена ​​у вигляді великого екрану та проектора, а для роботи є в комплекті власний комп'ютер або можна підключити ноутбук.

Подібні пристрої набули основного поширення у навчальних закладах, хоча можуть застосовуватись у домашніх умовах і навіть в офісах під час організації конференцій. Коли вибирається інтерактивна дошка для школи, необхідно вивчити ряд параметрів і характеристик, про які буде розказано нижче. Найзручніше ознайомитись з асортиментом в інтернет-магазині Tech-Pro.com.ua, де є достатньо варіантів на вибір з актуальними параметрами та навіть фото для візуалізації.

Особливості та комплектація девайсу

Дошки оснащуються покриттям антивідблиску і виконані за інфрачервоною технологією. Там можна малювати маркером, використовувати непрозору указку, і навіть керувати з допомогою дотику руки, тобто у форматі звичайного сенсора.

На вибір є кілька варіантів діагоналі від 77 до 94 дюймів. З-за керамічного покриття антивідблиску зображення на поверхні видно чітко і з будь-якого кута. Корпуси інтерактивних дощок захищені від впливу пилу та вологи, а також можуть витримати мінімальну механічну дію.

Базова комплектація

Девайс включає в комплектацію такі компоненти та елементи:

  • саму інтерактивну дошку;
  • USB кабель;
  • CD із програмним забезпеченням;
  • непрозорі маркери;
  • кріплення на стіну;
  • інструкцію з експлуатації.

Можливо, будуть потрібні й інші технічні інструменти. Різне обладнання для освіти можна знайти на сайті Tech-Pro.com.ua. Тут також запропоновані інтерактивні дисплеї, панелі, модульні ПК, обладнання для відеостін, організації конференція, настінні кріплення та багато іншого.

Технічні можливості

Ширина ручки та колір можна встановити індивідуально, як і розмір, шрифт і навіть форматування. Допускається створення будь-яких геометричних фігур, заливки, а також контур, щоб зробити акцент на тій чи іншій інформації. Допускається робота у програмних продуктах Word та Excel.

Екран можна розмежувати на чотири частини, кожна з них працюватиме в автономному режимі. Інформація може зберігатися із будь-якого джерела у внутрішню пам'ять дошки. Пристрій за бажання можна використовувати в рамках ноутбука або ПК, щоб продемонструвати наочно те, що знаходиться на екрані.

З аудіоозвучкою і прикладами

Пройшовши цей онлайн курс від проєкту eXamen.com.ua, ти вивчиш англійські неправильні дієслова (irregular verbs) починаючи з рівня A1 і закінчуючи B2.