Корейська входить до двадцятки найпопулярніших мов у світі. Крім Північної та Південної Кореї вона зустрічається у Китаї, Японії, а також у діаспорах на території США, Росії та інших країн Середньої Азії. Загальна кількість людей, які розмовляють корейською, становить близько 80 мільйонів осіб.

Погодьтеся, що для європейця опановування корейською – справа непроста. Проте воно того варто. Особливо, якщо врахувати, що мова Кореї відчиняє двері в абсолютно новий і цікавий для вивчення світ Сходу. Чи реально вивчити іноземну з "0"? Скільки на це знадобиться часу? На ці та деякі інші запитання дізнаємося відповіді більш докладно.

Суть і переваги онлайн-методу

Для людини, яка хоче освоїти іноземну, запропоновано величезний асортимент можливостей. Це мовні школи, самовчителі, заняття і розмовна практика з носіями. При виборі варто врахувати, що ці методики вимагають чимало часу, а ефект непередбачуваний. Курси корейської мови онлайн мають незаперечні переваги. Вони забезпечують комплексне і результативне навчання іноземною за істотної економії часу.

Навчання

Є й інші переваги вивчення корейської мови онлайн:

  • добре структурована програма. На курсах корейської мови створюється навчальне середовище, яке допомагає людям з різним рівнем знань "включиться" до процесу. Плюс куратори мотивують і допомагають досягати стабільного прогресу.
  • експертне керівництво. Викладачі курсів – це кваліфіковані фахівці, які використовують найефективніші та найсучасніші методики. Вони орієнтують студена на результат, виправляють помилки та допомагають не допускати їх у майбутньому. Завдяки постійному зворотному зв'язку учні зберігатимуть мотивацію до кінця навчання.
  • багата ресурсна база. Викладачі використовують прогресивні методичні, спеціальну навчальну літературу, книжки, відео та аудіо матеріали. Під час підготовки до лекцій вони підбирають цікаві завдання, вікторини, квізи, які залучають до навчального процесу, в легкій і невимушеній формі допомагають розібрати і запам'ятати складний матеріал.
  • комплексне навчання. Онлайн курси корейської мови дають змогу освоїти читання, письмо та мовлення. Заняття спрямовані на закріплення та поліпшення отриманих навичок, подолання мовного бар'єра.

Культурний контекст – це ще один бік комплексного навчання. У спілкуванні з корейцями, він не менш важливий, ніж лексика чи граматика. Курси допомагають краще пізнавати й цінувати культуру, історію, традиції Кореї.

Як правильно вибрати курс

Онлайн вивчення корейської мови буде ефективним, якщо врахувати деякі нюанси. По-перше, це мета, наприклад, для навчання, роботи або переїзду на ПМП. Друге – кількість годин. Новачкові для професійного опановування корейською з "0" потрібно 600-750 занять. Цей обсяг знань можна порівняти з навчанням у ВНЗ. Можна обрати й інші варіанти:

  • 90-120 год для знайомства з азами;
  • 450-500 год для отримання середнього рівня;
  • 600-750 год для розмов на рівні носія мови.

Щоб визначити свій рівень, пройдіть безкоштовний тест у STUDY-EXPERT.

З аудіоозвучкою і прикладами

Пройшовши цей онлайн курс від проєкту eXamen.com.ua, ти вивчиш англійські неправильні дієслова (irregular verbs) починаючи з рівня A1 і закінчуючи B2.