У особистих кабінетах абітурієнтів з'явилися повідомлення про скликання на Національний мультипредметний тест (НМТ).

Абітурієнти, які зареєструвалися для участі у Національному мультипредметному тесті, отримали запрошення з вказівкою дати, часу та місця проведення випробування.

Цю інформацію опубліковало Міністерство освіти та науки України на своїй сторінці.

За даними відомства, список місць проведення та розклад тестувань не розголошують публічно. Кожен учасник НМТ може знайти цю інформацію в своєму особистому кабінеті.

У Міністерстві також закликають абітурієнтів не запізнюватися на тестування, оскільки доступ до нього буде закритий за 10 хвилин до його початку.

"Ви повинні бути на місці проведення іспиту не пізніше, ніж за півгодини до початку", - наголосили представники відомства.

До Національного мультипредметного тесту також можуть долучитися українці, які перебувають за кордоном. Тестування за кордоном буде проводитися з використанням тих самих комп'ютерних центрів та українськомовних педагогів, що й в Україні, яких підготували українські експерти.

У відомстві нагадали абітурієнтам, що час, вказаний у запрошеннях, є київським. Абітурієнти, які знаходяться за кордоном, можуть перекласти його на місцевий час за допомогою таблиці.

Основна сесія Національного мультипредметного тесту відбудеться з 5 по 23 червня 2023 року.

З аудіоозвучкою і прикладами

Пройшовши цей онлайн курс від проєкту eXamen.com.ua, ти вивчиш англійські неправильні дієслова (irregular verbs) починаючи з рівня A1 і закінчуючи B2.